Monthly Archive for: ‘2 years ago’

Solve it! – Школа за социјално претприемништво

Solve it! – Школа за социјално претприемништво

Отворено за: студент(к)и со акцент жител(к)и на општините Гази Баба и Чаир и припадниците/ припадничките на етничките малцинства во истоимените …

Повеќе...

Повик за пријавување на семинар за младински работници

Повик за пријавување на семинар за младински работници

Проценка на методи за евалуација – каде понатаму?   Место: Њукасл, Велика Британија Време: 3-8 Мај 2017 Рок за аплицирање: …

Повеќе...

ЦМА КРИК објавува повик за учесници на обука за користење на Адолесцент Сет за Изразување и Иновации – Уницеф

ЦМА КРИК објавува повик за учесници на обука за користење на Адолесцент Сет за Изразување и Иновации – Уницеф

ЦМА КРИК објавува повик за учесници на обука за користење на Адолесцент Сет за Изразување и Иновации – Уницеф Што: Обука за …

Повеќе...

МЛАДИНСКА АКАДЕМИЈА

МЛАДИНСКА АКАДЕМИЈА

Младинската Академија е настан кој е наменет за младите кои се активни во граѓанските организации и имаат желба да го …

Повеќе...

Конкурс за академски стипендии за граѓанско општество за 2017–2018

Конкурс за академски стипендии за граѓанско општество за 2017–2018

Конкурс за академски стипендии за граѓанско општество за 2017–2018 Фондацијата Отворено општество отвори повик за конкурирање за „Академските стипендии за …

Повеќе...

Повик за учество на обука за пишување CV и мотивациско писмо

Повик за учество на обука за пишување CV и мотивациско писмо

На 25 – 26 март (сабота и недела) со почеток во 10:00 часот во Јавна Соба ќе се одржи обука за …

Повеќе...

ЦМА КРИК објавува повик за учесници на креативни работилници за танцување и цртање, кои ќе се реализираат во Младинскиот центар КРИКНИ, Скопје

ЦМА КРИК објавува повик за учесници на креативни работилници за танцување и цртање, кои ќе се реализираат во Младинскиот центар КРИКНИ, Скопје

ЦМА КРИК објавува: Повик за мотивирани учесници за креативни работилници за танцување и цртање Што: Креативни работилници Танцувачки клуб – …

Повеќе...

Open call for participants for the project “Brand New You” — Latvia, 27 May — 5 June

Open call for participants for the project “Brand New You” — Latvia, 27 May — 5 June

Are you a trainer, coach, youth worker, social worker or teacher, who would like to enhance your professional development and …

Повеќе...

Наше Кино – Kinemaja Jonë

Наше Кино – Kinemaja Jonë

Сте го гледале ли филмот кога Жан КлодВанДам влегува во обложувалница и ги зачукува сите што се кладеле против тимот …

Повеќе...

Page 1 of 41234»