Волонтерство

Приклучи се на „Гоу Грин – Биди Зелен“

Приклучи се на „Гоу Грин – Биди Зелен“

Сите млади од 15 до 29 години кои сакаат да научат повеќе и да придонесат за помалку отпад, намалено аерозагадување, …

Повеќе...

Повик за учесници на младинска програма во ДУЦОР „Партенија Зографски“ – Скопје

Повик за учесници на младинска програма во ДУЦОР „Партенија Зографски“ – Скопје

Центар за младински активизам Цма Крик спроведува младинска програма за лица со попреченост и лица со типичен развој. Младинската програма …

Повеќе...

Повик за формирање на работна група на Национален младински совет на Македонија за придонес во процесот при креирање на закон за млади/ младинско учество

Повик за формирање на работна група на Национален младински совет на Македонија за придонес во процесот при креирање на закон за млади/ младинско учество

Согласно член 9 и член 10 од Статутот на Националниот младински совет на Македонија, Управниот одбор на Национален младински совет …

Повеќе...

Повик за практикант во Цма Крик

Повик за практикант во Цма Крик

Име: Центар за младински активизам Цма Крик Адреса: Караџица 6 Тел: +389 78 370 987 Email: infokrikcenter@gmail.com Веб: www.krik.org.mk fb …

Повеќе...

Повик за учесници на тренинг курс во Кипар

Повик за учесници на тренинг курс во Кипар

ЦМА Крик објавува повик за учесници на тренинг курс.   Што: Тренинг курс – “Journey to Your Happiness” – „Патување до …

Повеќе...

ЕВС можности во Романија, Хрватска и Турција

ЕВС можности во Романија, Хрватска и Турција

Отворен повик за 3 различни ЕВС можности 1. “Language ACTS -group EVS project” – Craiova, Romania Date: 1 February-1 August …

Повеќе...

Page 1 of 1212345»10...Last »