Конкурси

DevOps за ИТ професионалци

DevOps за ИТ професионалци

DevOps е една од најважните области која има влијание врз начинот на кој компанијата е структурирана и организирана околу процесите …

Повеќе...

Повик за формирање на работна група на Национален младински совет на Македонија за придонес во процесот при креирање на закон за млади/ младинско учество

Повик за формирање на работна група на Национален младински совет на Македонија за придонес во процесот при креирање на закон за млади/ младинско учество

Согласно член 9 и член 10 од Статутот на Националниот младински совет на Македонија, Управниот одбор на Национален младински совет …

Повеќе...

Бесплатни обуки за напредни ИТ вештини за невработени лица

Бесплатни обуки за напредни ИТ вештини за невработени лица

Врз основа на ревидираниот Оперативен план за активнипрограми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2017 …

Повеќе...

[Повик за учесници] – Младински локални иницијативи

[Повик за учесници] – Младински локални иницијативи

Си размислувал/а да се запознаеш со претставници од твојата општина? Да ги осознаеш можностите кои општината ги нуди на младите? …

Повеќе...

Повик за практиканти во Проект за граѓанско учество на УСАИД

Повик за практиканти во Проект за граѓанско учество на УСАИД

Проектот за граѓанско учество на УСАИД е во потрага по двајца динамични, мотивирани млади луѓе со интерес во областите на …

Повеќе...

Повик за партнерски грантови

Повик за партнерски грантови

Проектот на УСАИД за граѓанско учество ги повикува граѓанските организации од Македонија да аплицираат на Повикот за партнерски грантови. Повикот …

Повеќе...

Page 1 of 2312345»1020...Last »