Настани

United Nations Conference on Trade and Development – Youth Forum in Geneva

United Nations Conference on Trade and Development – Youth Forum in Geneva

About the UNCTAD Youth Forum Every two years, the United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) organizes a Youth …

Повеќе...

Покана за 16та Меѓународна младинска конференција

Покана за 16та Меѓународна младинска конференција

Ни претставува огромна чест и задоволство да Ве поканиме на Меѓународната младинска конференција “Европски Вредности за Иднината на Југоисточните Европски Земји“, која ќе …

Повеќе...

„ДЕСЕТ ДЕНА МИРОВНА РЕПУБЛИКА“ – ТРЕНИНГ ЗА СООЧУВАЊЕ СО МИНАТОТО И ИЗГРАДБА НА МИР / „DHJETË DITË REPUBLIKË PAQËSORE” – TRAJNIM PËR BALLFAQIM ME TË KALUARËN DHE NDËRTIM TË PAQES

„ДЕСЕТ ДЕНА МИРОВНА РЕПУБЛИКА“ – ТРЕНИНГ ЗА СООЧУВАЊЕ СО МИНАТОТО И ИЗГРАДБА НА МИР / „DHJETË DITË REPUBLIKË PAQËSORE” – TRAJNIM PËR BALLFAQIM ME TË KALUARËN DHE NDËRTIM TË PAQES

Мировна акција / Aksioni paqësor те повикува на „Десет дена Мировна република“ – Тренинг за соочување со минатото и изградба на …

Повеќе...

Пријавете се: АМС заедно со Европската младинска фондација (EYF) организираат работилница за можностите за аплицирање проекти преку EYF

Пријавете се: АМС заедно со Европската младинска фондација (EYF) организираат работилница за можностите за аплицирање проекти преку EYF

По петте успешни изданија на годишниот семинар на Европската Младинска Фондација, кој се одржа во Европскиот младински центар во Стразбур, …

Повеќе...

КАРИЕРЕН ФОРУМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – SPEAK LOUD! Ослободи ја мислата!

КАРИЕРЕН ФОРУМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – SPEAK LOUD! Ослободи ја мислата!

Пронајдете го одговорот на дилемата, има работа / нема работа. Дали има надеж или сите ќе се иселуваме од Македонија. …

Повеќе...

Жената во Македонија: Помеѓу Феминизмот и Патријархатот

Жената во Македонија: Помеѓу Феминизмот и Патријархатот

Активноста UPFRONT ја заокружуваме со конференција посветена на жената во Македонија со посебен фокус на женскиот активизам. На 30-ти јули, …

Повеќе...

И ти имаш право на подобар живот – Направи го првиот чекор!

И ти имаш право на подобар живот – Направи го првиот чекор!

Млади сте и имате потреба од надоградување на знаење, стекнување на нови  работни вештини, за полесно вработување или отворање мал …

Повеќе...

Младите: активни чинители во евроинтеграцијата на Македонија [Штип]

Младите: активни чинители во евроинтеграцијата на Македонија [Штип]

Во рамките на проектот Rural youth assisting Macedonia in EU integration, спроведуван од страна на CNVP – организација за поврзување …

Повеќе...

YOUTHopia на Д Фестивал

YOUTHopia на Д Фестивал

Создаваме YOUTHopia на Д фестивал, се активираме и влегуваме во свет каде младите се посветени на својот личен развој, излегуваат …

Повеќе...

5 години Национален младински совет на Македонија

5 години Национален младински совет на Македонија

#ОваВреме2013 беше основан Националниот младински совет на Македонија, од група млади ентузијасти со визија за независен, автономен и инклузивен младински …

Повеќе...

Page 1 of 2512345»1020...Last »