Конкурси

БЕСТ Скопје организира 16-ти Летен Академски Курс (ЛАК)

БЕСТ Скопје организира 16-ти Летен Академски Курс (ЛАК)

БЕСТ (Борд на Европски Студенти по Технологија) претставува непрофитна и неполитичка организација која на студентите им овозможува да го надоградат …

Повеќе...

„Mental Health Matters“ – повик за 20 учесници за обука

„Mental Health Matters“ – повик за 20 учесници за обука

Не е секогаш лесно да објасниме како се чувствуваме…Зарем не? Нашите емоции, чувства, погледот кон нештата, па дури и кон …

Повеќе...

Конкурс за Д-Фестивал 2018: Редефинирај го ПлоштАрт под мотото: „Wonder in Wonderland“

Конкурс за Д-Фестивал 2018: Редефинирај го ПлоштАрт под мотото: „Wonder in Wonderland“

Срцето на случувањата на фестивалот е ПлоштАрт зоната. Тоа е место каде посетителите го поминуваат најдолгиот дел од времето во текот на …

Повеќе...

[Натпревар] “Ослободи ја идејата! – Преземи акција”

[Натпревар] “Ослободи ја идејата! – Преземи акција”

Преку глава ти е од општествените проблеми? Мислиш дека е залудно што и да направиш? Си се обидел ли воопшто? …

Повеќе...

Open call for GIRLS LEADING OUR WORLD AND YOUNG MEN’S LEADERSHIP PROJECT

Open call for GIRLS LEADING OUR WORLD AND YOUNG MEN’S LEADERSHIP PROJECT

Camper applications for Girls Leading Our World (GLOW) and Young Men’s Leadership Project (YMLP) are OPEN! If you want to have the best …

Повеќе...

Повик за 3 учесници за Тренинг Курс во Темишвар, Романија

Повик за 3 учесници за Тренинг Курс во Темишвар, Романија

ЦМА Крик објавува повик за 3 учесници за Тренинг Курс. Што: Тренинг Курс „Reasons for Reasoning” Кога: 22-28 јуни 2018 …

Повеќе...

Повик за краток ЕВС проект за 2 месеци во периодот од 12 јуни – 9 август 2018

Повик за краток ЕВС проект за 2 месеци во периодот од 12 јуни – 9 август 2018

Што: Европски Волонтерски Сервис – ЕВС Кога: 12 јуни – 9 август 2018 Каде: Мерсин, Турција Организација – домаќин: Akdeniz …

Повеќе...

Конкурс за ко-автор на публикација: „Зелени работни места и младите луѓе во Република Македонија“

Конкурс за ко-автор на публикација: „Зелени работни места и младите луѓе во Република Македонија“

Ко-авторот на публикацијата кој ќе го опфати делот за младите во РМ и треба да има искуство во младинскиот сектор …

Повеќе...

[Повик за фото-конкурс] Естетика на грдото

[Повик за фото-конкурс] Естетика на грдото

Младинска иницијатива ViridiQ, како дел од проектот „Младински лидерски иницијативи“ на Младите Можат, во соработка од Друштвото за управување со отпад „Нула отпад“ …

Повеќе...

Повик за учество на обуки за јакнење на капацитетите на граѓанските организации за влијание врз младинските политики 

Повик за учество на обуки за јакнење на капацитетите на граѓанските организации за влијание врз младинските политики 

Младинскиот културен центар – Битола во соработка со Фондација за Претприемачки сервис за млади објавува: Повик за учество на обуки за јакнење на …

Повеќе...

Page 1 of 1612345»10...Last »